Ere Perez Řasenka s mandlovým olejem - hnědá 10 ml

Tip
689 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
20.1.2021

Řasenka, která před 13 lety proslavila značku Ere Perez

  • Esenciální přírodní řasenka
  • Obsahuje mandlový olej
  • Posiluje a prodlužuje řasy, stimuluje jejich růst 

luxusní zaležitost pecujici-slozenibez gmo

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Odolná proti rozmazání a vodě
  • Vydrží celý den
  • Skvělá volba pokud máte citlivé oči nebo nosíte kontaktní čočky
  • Pro přirozeně lesklé hnědé řasy
  • Konzistence řasenky je hutnější pro větší výdrž

 

Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

Ere Perez přírodní make-up a dekorativní kosmetika

 

Složení řasenky Ere Perez

cera alba (beeswax), copernicia cerifera (carnauba) wax, elaeis guineensis (palm kernel) wax, glyicine soja (soybean) seed oil,isoamyl laurate, calcium stearate, isopropyl palmitate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, palmitic acid, pouteria sapota (mamey) oil, persea gratissima (avocado) oil, tocopheryl acetate (vitamin e), citrus aurantium dulcis (orange) oil, citrus medica limonum (lemon) oilcitrus bergamia (bergamot) oil, v různém poměru může obsahovat iron oxides, CI 77509.

Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, zvláčňuje a posiluje pleť

Beeswax - včelí vosk slouží jako zhušťovadlo a zvlhčovadlo

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy

Palm Kernel Wax - olej z palmy je bohatý na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy

Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax - sójový vosk se používá jako náhražka parafínu, má antioxidační vlastnosti

Calsium Stearate - se získává z křemeliny a vápence

Isoamyl Laurate - získává se z rostlinných olejů

Isopropyl Palmitate - získává se z rostlin

Mamey (Pouteria Sapota) Oil - je druh stromu z Mexika, olej z jeho ovoce se používá jako zvlhčovadlo

Palm (Elaeis Guineensis) Oil - palmový olej pochází z palmového ovoce, bohatý je na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamin E a karotenoidy

Palmitic Acid - Přírodní mastná kyselina z palmy, nachází se v bavlníkových semenech, arašídech, rýži, čiroku a dalších rostlinných olejích, využívá se jako emulgátor

Avocado (Persea Gratissima) Oil - avokádový olej je jedlý za studena lisovaný olej plný vitamínu A, D a E

Tocopheryl acetate (vitamin E) - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje 

Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil - za studena lisovaný olej se používá v aromaterapii pro uvolňující a oživující účinky, má antibakteriální vlastnosti, chrání pokožku, stimuluje metabolismus

Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil - citron je všelék, má antiseptické, čistící, tonizující a posilující vlastnosti, používá se jako konzervační látka, navrací pokožce elasticitu a upravuje pH

Bergamot (Citrus Bergamia) Oil - je esenciální olej z pomerančovníku, má antiseptické a antibakteriální vlastnosti

CI 77509 - barevný pigment

Doplňkové parametry

Kategorie: Řasenky
Barva: Hnědá
Certifikáty: Cruelty Free, Vegan society
Použití: Na oči

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: