Ere Perez Rtěnka s olivovým olejem - First Date 3,5 g

Kód: 1568
699 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
6.4.2020

Rtěnka nejen na první rande

  • Přírodní plná barva
  • Odstín ovocná magenta
  • Obsahuje olivový a ricinový olej

vice-barev pecujici-slozenibez gmo

Detailní informace

Detailní popis produktu

Více o produktu

  • Hydratuje rty a zvláčňuje je
  • Sluší všem odstínům pleti
  • Vegan složení

Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHTBHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

Ere Perez přírodní make-up a dekorativní kosmetika

 

Složení rtěnky s olivovým olejem

Olive Oil, Castor (Ricinus Communis) Oil, hydrogenated castor oil, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Cocoa (Theobroma Cacao) Butter, Tocopherol (Vitamin E), CI 77019 / Mica, octyldodecanol, aluminium starch octenylsuccinate, pentaerythrityl tetraisostearate, pentaerythrityl tetrabehenate

Olive Oil - olivový olej se extrahuje z oliv, obsahuje mononenasycené tuky (omega 9) a polyfenoly - silné antioxidanty

Castor (Ricinus Communis) Oil - ricionový olej zjemňuje pleť,vyživuje a vyhlazuje

Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku. Vosk udržuje pokožku vláčnou

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy

Cocoa (Theobroma Cacao) Butter - kakao má skvělé hydratační vlastnosti, dodává pokožce sametovou strukturu

Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E

CI 77019 / Mica - slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, přináší pokožce vitalitu a zpevňuje ji

 

Může v různém množství obsahovat:

CI 77491 / Iron Oxide Red - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou

CI 77492 / Iron Oxide Yellow - přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů

CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou

CI 15850 / D&C red No 6 / litholrubin BL - barevný pigment

Doplňkové parametry

Kategorie: Lesklé rtěnky
Barva: Vínová
Certifikáty: Cruelty Free, VEGAN
Použití: Na rty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

for a good skin day

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je dodnes bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou péče, ochrany a posilování ženské krásy.

Ere Perez nese jméno své zakladatelky, která si splnila sen o zdravých zkrášlujících líčidlech. Svou lásku k přírodě a obdiv k ženské kráse si nese z rodného Mexika. Dnes žije v Sydney a svůj sen proměnila ve skutečnost.

Kosmetika Ere Perez má přírodní složení z rostlinných výtažků a minerálů, bez chemických látek — bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie a chemických vůní. Značka získala certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

Ere Perez přírodní make-up a dekorativní kosmetika

JARO JE TADY ObsahNastavení POLE TEXT OBRÁZEK TLAČÍTKO MEZERA HTML MESSENGER První krok Po odeslání Jarní slevy 20% dolů ! SLEVOVÝ KÓD: JAROJETADY *Při nákupu nad 2000 Kč. Značky: Akamuti, Antonin .B, Baims, Cosm'etika, Glyde, ESP, Je Joue, OOH!, Rawgaia, Toraf, Walden, Yarok, Tropic Isle Living. Použít formulář Vložte tento kód do vaší stránky