Ere Perez Tapioková tvářenka

Novinka Tip
899 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Odstín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
3.3.2021 3.3.2021 Zvolte variantu

Chic tvářenka pro elegantní a zdravý vzhled!

  • Tvářenka ve formě lisovaného pudru
  • Krásné odstíny pro přirozený vzhled 
  • Vyrobena z kořene manioku pro zářivý a zdravý look.

luxusni-zalezitostbez gmovice-barev

Detailní informace

Detailní popis produktu

Více o produktu a složení

  • Dodává pleti přirozený zářivý ruměnec.
  • Může se vrstvit, vhodná pro denní i noční líčení.
  • Díky obsahu vitaminů a antioxidantů vyživuje pokožku.
  • K líčení použijte kosmetický štětec na tváře Ere Perez

 

Beauty tip: Použijte odstín Paris jako rozjasňovač.

 

Ere-Perez

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestsellerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

 Ere_Perez_loga

 

Složení tvářenka Ere Perez

Mica, tapioca starch, zinc stearate, squalene, magnesium carbonate, oryza sativa (rice) starch, helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol (vitamin E), matricaria recutita (chamomile) extract, glyceryl caprylate, p-anisic acid, chlorphenesin, tourmaline, calcium sulfate, manganese sulfate, lauroyl lysine, tin oxide. May contain +/- iron oxides, CI 77891, CI 15850.

Native Rice (Oryza Sativa) Starch - rýžový škrob (bez GMO) absorbuje mastnotu.

Tapioca starch - tapiokový škrob získaný z kořene manioku, přirozeně projasňuje a vyživuje pleť.

CI 77019 / Mica - slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, přináší pokožce vitalitu a zpevňuje ji.

Glyceryl caprylate - získává se z rostlinných zdrojů. Chrání pokožku a napomáhá vstřebávání dalších látek.

Sunflower (Helianthus annuus) Oil - slunečnicový olej je bohatý na nenasycené linoleové a olejové mastné kyseliny a vitamin E, vyhlazuje pleť.

Matricaria recutita (chamomile) extract - extrakt z heřmánku, zklidňuje pokožku.

P-anisic acid - získává se ze semen anýzu. Používá se jako přírodní konzervant a stabilizátor přípravků.

Může v různém poměru obsahovat:

CI 77891 Titanium Dioxide - přirozeně se vyskytující minerální pigment, získává se z bauxitu (minerální ruda), chrání před UVA a UVB zářením, v Ere Perez kosmetice neobsahuje nano částice, které by se mohly dostat do organismu.

CI 15850 - barevný pigment

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: