BIO jojobový olej

Jojobový olej patří mezi nejoblíbenější panenské oleje v péči o pleť

Je skvělé, že pradávné receptury pro krásu a zdraví pleti obstávají i v dnešním moderním světě. Například panenský jojobový olej patří mezi nejoblíbenější přírodní ingredienci v kosmetice.

Jojobový olej:

  • obnovuje pleťové buňky,
  • vyrovnává pH pokožky,
  • bojuje s vráskami,
  • redukuje akné,
  • čistí póry,
  • má přirozené antibakteriální a fungicidní účinky,
  • vlasům navrací lesk a pohyb,
  • hodí se pro všechny typy pleti i vlasů,
  • je vhodný k míchání s dalšími čistými i esenciálními oleji.

 

Přečtěte si v LadyBio magazínu:

Jojobový olej - esence krásy a zdraví

JARO JE TADY ObsahNastavení POLE TEXT OBRÁZEK TLAČÍTKO MEZERA HTML MESSENGER První krok Po odeslání Jarní slevy 20% dolů ! SLEVOVÝ KÓD: JAROJETADY *Při nákupu nad 2000 Kč. Značky: Akamuti, Antonin .B, Baims, Cosm'etika, Glyde, ESP, Je Joue, OOH!, Rawgaia, Toraf, Walden, Yarok, Tropic Isle Living. Použít formulář Vložte tento kód do vaší stránky