Ere Perez Řasenka s mandlovým olejem

689 Kč
Skladem Skladem Doručíme do 18 dní Zvolte variantu
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
24.9.2021 24.9.2021 - Zvolte variantu

Přírodní řasenka, která před 13 lety proslavila značku Ere Perez

  • Esenciální přírodní řasenka
  • Obsahuje mandlový olej.
  • Pečující složení podporuje vitalitu a růst řas.

luxusni-zalezitostpecujici-slozenibez gmo

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Vydrží na řasách po celý den.
  • Skvělá volba pro citlivé oči
  • Vhodná pro kombinaci s kontaktními čočkami
  • Pro přirozeně lesklé řasy
  • Konzistence této přírodní řasenky je hutnější - díky tomu dlouho vydrží.

 

Aby přírodní řasenka perfektně držela...

... nanášejte řasenku jako poslední krok líčení.
... štětečkem v lahvičce nepumpujte, ale vytírejte okraje lahvičky, přebytky otřete o hrdlo lahvičky.
... naneste nejdříve na horní řasy od kořínků ke konečkům, pak na spodní víčko. Na horní řasy naneste dvě vrstvy, na spodní řasy jednu.
... můžete ji nanést i na obočí pro perfektní tvar.

 

Ere-Perez

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestsellerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

 Ere_Perez_loga

 

Složení řasenka Ere Perez

Cera alba (beeswax), copernicia cerifera (carnauba) wax, elaeis guineensis (palm kernel) wax, glyicine soja (soybean) seed oil, isoamyl laurate, calcium stearate, isopropyl palmitate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, palmitic acid, pouteria sapota (mamey) oil, persea gratissima (avocado) oil, tocopheryl acetate (vitamin e), citrus aurantium dulcis (orange) oil, citrus medica limonum (lemon) oil, citrus bergamia (bergamot) oil, iron oxides, CI 77508 (odstín černá), CI 77509 (odstín hnědá), CI 77510 (odstín Mauve - fialová).

Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, zvláčňuje a posiluje pleť.

Beeswax - včelí vosk slouží jako zhušťovadlo a zvlhčovadlo.

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy, slouží jako přírodní emulgátor.

Palm Kernel Wax - olej z palmy je bohatý na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy.

Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax - sójový vosk se používá jako náhražka parafínu, má antioxidační vlastnosti.

Calsium Stearate - se získává z křemeliny a vápence. Má zvláčňující účinky, používá se jako zahušťovadlo.

Isoamyl Laurate - získává se z rostlinných olejů. Pomocník pro zjemnění pleti.

Isopropyl Palmitate - získává se z rostlin. Pro lesklé a hedvábné řasy.

Mamey (Pouteria Sapota) Oil - je druh stromu z Mexika, olej z jeho ovoce se používá jako zvlhčovadlo.

Palm (Elaeis Guineensis) Oil - palmový olej pochází z palmového ovoce, bohatý je na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamin E a karotenoidy. Pochází z udržitelného zemědělství.

Palmitic Acid - Přírodní mastná kyselina z palmy, nachází se v bavlníkových semenech, arašídech, rýži, čiroku a dalších rostlinných olejích, využívá se jako emulgátor.

Avocado (Persea Gratissima) Oil - avokádový olej je jedlý za studena lisovaný olej plný vitamínu A, D a E.

Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil - za studena lisovaný olej se používá v aromaterapii pro uvolňující a oživující účinky, má antibakteriální vlastnosti, chrání pokožku, podporuje činnost metabolismu.

Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil - citron je všestranný pomocník, čistící, tonizující a posilující vlastnosti, používá se jako konzervační látka, napomáhá vracet pokožce elasticitu.

Bergamot (Citrus Bergamia) Oil - je esenciální olej z pomerančovníku, přičítají se mu antiseptické a antibakteriální vlastnosti.

CI 77508/ 77509/ 77510 - barevný pigment