Ere Perez Rtěnka s olivovým olejem

699 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Odstín
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
19.1.2022 19.1.2022 19.1.2022 19.1.2022 19.1.2022 19.1.2022 Zvolte variantu

Vegan & v pulzujících odstínech pro šťavnaté a výrazné rty

  • Okouzlující plné barvy
  • Pečující složení s obsahem olivového a ricinového oleje
  • Hebká konzistence zanechává sametový pocit na rtech.
  • Dlouhotrvající výdrž
Ere_Perez_loga

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Veganské složení, Cruelty Free, minimalistické eko balení, bez GMO
  • Pokud jste někdy slyšeli pojmy jako Eco, Udržitelné, Clean Beauty, Slow Fashion / Slow Life, tak je pro Vás Ere Perez ta pravá!
  • Působí příznivě na jemnou pokožku rtů
  • Dlouhotrvající výdrž
  • Praktické minimalistické pouzdro jako stylový doplněk Vaší kosmetické taštičky

"Oblékněte své rty s Ere Perez!"

Ere_Perez_Rtenka-s-olivovym-olejem-all

Ere-Perez

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

 Ere_Perez_loga

 

Složení Ere Perez rtěnka

Castor (ricinus communis) seed oil, coco-caprylate/caprate, pentaerythrityl tetraisostearate, carnauba (copernicia cerifera) wax, octyldodecanol, candelilla (euphorbia cerifera) wax,  cocoa (theobroma cacao) seed butter, aluminum starch octenylsuccinate, hydrogenated castor oil, pentaerythrityl tetrabehenate, mica, olive (olea europea) fruit oil, tocopheryl acetate. May contain +/- iron oxides, ci 77891, ci 15850, ci 77742, ci 77002.

Olive Oil - olivový olej se extrahuje z oliv, obsahuje mononenasycené tuky (omega 9) a polyfenoly - silné antioxidanty.

Castor (Ricinus Communis) Oil - ricinový olej zjemňuje a vyhlazuje.

Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila. Uzamyká vlhkost uvnitř a udržuje pokožku vláčnou.

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - přírodní rostlinný vosk pro optimální sametovou konzistenci rtěnky.

Cocoa (Theobroma Cacao) Butter - kakao má skvělé zvláčňující vlastnosti, pro hebkou strukturu pokožky.

Mica - slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, dodává pokožce lesk a záři.

V různém poměru může obsahovat:

CI 77891 - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou

CI 77742 / CI 77002 - přírodní minerální pigment

CI 15850 - barevný pigment

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné