Hodnocení obchodu

4,8 553 hodnocení
5
498x
4
22x
3
7x
2
7x
1
19x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.7.2016
+ dobrá spolupráce... vše přehledné
- žádné

dobrá nabídka, přehledná a dobře vysvětlitelná..
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme Vám za příjemnou recenzi :-) Veronika z Ladybio
Avatar autora | 9.5.2016
+ Ochotná, vstřícná a rychlá e-mailová komunikace.
+ Dobrý výběr.
- -

Vřele doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Milá Veroniko, děkujeme. Moc si recenze vážíme. Veronika z Ladybio
Avatar autora | 29.4.2016
+ Přírodní věci, které se běžně v obchodech nedají moc najít.
- O žádných nevím.

Báječný obchod, kde se dají koupit velice kvalitní věci, které v běžných obchodech nenajdete a hlavně, mají pravý alun :)
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme moc :-) Veronika z Ladybio
Avatar autora | 19.4.2016
+ Nabídku vegan a bio kosmetiky od zajímavých značek.

Rychle a mile jednání. Nabídka kosmetiky netestovane na zvířatech a zasílání zajímavých článku a tipu, pokud se registrujete v klubu :-)
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme :-)))) Krásný den, Veronika z Ladybio
Avatar autora | 26.3.2016
+ osobní vyzvednutí na určitých místech
- o žádných nevím

Určitě super :) jsem s hennou spokojená, vlasy jsou lepší a nemusí se strouhat jako henna od Lush
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme za pěknou recenzi :-))) Ladybio Team
Avatar autora | 20.3.2016
+ ISIC sleva?
- Objednal jsem si produkt na zásilkovnu v Hloubětíně, ta je ale už od prosince zavřená, e-shop mi přesto umožnil na tuto výdejnu produkt objednat a o zavření pobočky mě neinformoval - tedy zboží asi dorazilo, ale výdejna už dlouho není v provozu. Co mám dělat? Firma plýtvala mým časem neboť jsem se tam vypravil zbytečně. Na infolince zásilkovny nikdo nereaguje. Doufám že nakonec produkt obdržím, musím se tím ještě zabývat.

Průser
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Dobrý den, dívali jsme se na to, kde je problém u Vaší zásilku do Hloubětína: 1. Zásilkovna v Hloubětíně zavřená není, nevíme, kde jste vzal tuto informaci. 2. Vaše platba za Vaši objednávku nám dorazila až po týdnu, tedy se nelze divit, že zboží bylo expedováno později. 3. To, že na infolince Z8silkovny nikdo nereaguje, není náš problém. Pokud jste měl jakýkoli dotaz k balíčku, stačilo nám zavolat nebo napsat email. Na vše bychom ihned odpověděli a problém s Vámi vyřešili. 4. Z Vašeho hodnocení nám vyplývá, že jste se již na pobočku Zásilkovny vypravil. Nicméně Zásilkovna Vám podle našich informací ještě nedala vědět, že máte zboží připravené. 5. Pokud si přejete Vaši zásilku zrušit, dejte nám prosím vědět. Hezkou neděli, Veronika z Ladybio
Avatar autora | 22.2.2016
+ - komunikace se zákazníkem
+ - kvalitní výrobky
+ - rychlá dodací lhůta

Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme za hodnocení, vážíme si toho :-) Veronika z Ladybio
Avatar autora | 8.2.2016
+ Přírodní sortiment
+ Přehledné stránky
+ Rychlé dodání
+ Možnost vyzvednutí v Zásilkovně

Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme! :-) Veronika z Ladybio
Avatar autora | 14.1.2016
+ Kvalitní zboží, které není běžné obchodní síti dostupné.

Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme moc :-) Veronika z Ladybio
Avatar autora | 11.1.2016
+ Kvalitní výrobky za super ceny, skvělé popisyk
- Jsem zvyklá na lepší (modernější)webové stránky, ale to nevidím jako důvod nenakupovat.

doporučuji eshop, skvělé výrobky, rychlá komunikace :-)
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Moc děkujeme za krásnou recenzi. Nový eshop se již chystá, nakupování bude určitě ještě příjemnější :-) Ladybio
Avatar autora | 25.11.2015
+ zajímavý sortiment
+ skvělá komunikace
+ pečlivé zabalení
+ vzorečky k nákupu
- delší dodací lhůta

S nákupem jsem byla spokojená. Líbí se mi sortiment e-shopu a skvělá komunikace. Trošku bych jen zapracovala na dodací lhůtě, zdála se mi dlouhá :-) Jinak vše O.K.
Avatar autora | 24.11.2015
+ Velký výběr kvalitní zboží

Zajímaý výběr kvalitních bio věcí, sympatické vystupování, dobrá komunikace
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Moc děkujeme za recenzi! Veronika z Ladybio
Avatar autora | 18.11.2015
+ značky, které jiný eshop nenabízí
+ značky, které mají opravdu přírodní složení
+ osobní přístup
+ rychlá komunikace
+ přiložené vzorečky v objednávce

Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Moc děkujeme za krásnou recenzi, velmi potěšila :-))) Veronika, Ladybio
Avatar autora | 11.11.2015
+ Velmi se mi líbí filosofie tohoto obchodu - přírodní a veganská kosmetika.
+ Oslovil mě sortiment, některé produkty už jsem zkoušela a velmi se mi mi osvědčily.
- Zatím o tomto obchodě ví málo lidí.

Nákup jsem uskutečnila už po několikáté, zboží mi vyhovuje a vždy mě osloví něco nového. Obchod doporučuji všem, kteří hledají férový obchod s přírodní kosmetikou bez chemie a testování na zvířatech.
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Moc děkujeme za recenzi, jsme rádi, že Vám kosmetika sedí :-) Ladybio Team
Avatar autora | 9.11.2015
+ zajímavá nabídka přírodních produktů
+ hezky zpracované stránky, včetně tématických článků
+ příjemná komunikace
+ rychlost
+ sleva na Isic
+ možnost osobního odběru (děkuji i příteli majitelky, který mi zbytek objednávky dovezl do práce)
+ vzorečky k objednávce
- Nic mě nenapadá..

Nový, sympatický obchod se zajímavými produkty, za kterým stojí člověk, který se o přírodní a cruelty free kosmetiku evidentně zajímá.. Doporučuji..
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme moc za krásnou recenzi :-) Ladybio Team :-)))
Avatar autora | 21.8.2015
+ nabízí kosmetiku, která je výhradně přírodní a cenově dostupná
- o žádných nevím

Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Moc díky za hodnocení :-) Veronika, Ladybio :-)
Avatar autora | 25.7.2015
+ chci používat českou biokosmetiku
- v dekorativní kosmetice bych uvítala lesky a pomády na rty, tužky na oči a rty.

Vyzkoušejte
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Dobrý den, děkuji Vám moc za hodnocení :-) Sortiment určitě poroste, i u Cosm´etiky :-) Veronika, Ladybio
Avatar autora | 27.6.2015
+ Osobní přistup, velmi vstřícna komunikace

Sháněla jsem pro dceru originalní krystal x poceni, byla jsem překvapena naprosto vstřicným přistupem k mym dotazum, opravdu se mi toto na netu ještě nestalo. Krystal funguje a ja se budu opravdu rada vracet. Vsem doporučuji se zastavit a podivat na informace, ktere web nabizi
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Díky moc za recenzi :-) Jsem moc ráda, že Vám krystal sedí :-) Veronika, Ladybio

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné