Kadidlo

Vonná pryskyřice získávaná z kmene stromu kadidlovníku rostoucího v teplých oblastech Afriky a Asie. Zmínku o něm můžeme najít již v Bibli, kde je uvedeno jako jeden ze tří darů, které mudrci přinesli narozenému Ježíšovi. V kosmetice se s ním můžeme setkat jako s jednou ze složek krémů, balzámů, pleťových vod či olejů. Mezi jeho nejznámější účinky patří posílení imunitního systému, redukce jizev, zpomalení stárnutí, úleva od PMS, pomoc při dýchacích obtížích a zmírnění stresu.