Kokosový olej

Rostlinný olej lisovaný z jader kokosových ořechů palmy jménem kokosovník ořechoplodý. Nejčastěji se s ním nejspíš setkáte v kuchyni, ale své nezastupitelné místo má i v přírodní kosmetice.  Můžeme ho najít jako jednu ze základních složek opalovacích krémů, šamponů, krémů na ruce, dokonce je možné jej využít jen tak samotný místo pěny na holení. Kokosový olej se vstřebává do hloubky, hydratuje, podporuje elasticitu pleti a regeneruje buněčnou strukturu.